Kahramanmaraş Onikişubat ve Dulkadiroğlu’nda çeyrek final heyecanı dev ekranlarda!

A Milli Takımımızın Euro 2024 çeyrek finalde Hollanda ile oynayacağı maçı, 6 Temmuz'da Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi ve Dulkadiroğlu Ballıca İlkokulu'nda dev ekranlarda canlı yayınlanacak!

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Temmuz 2024 13:39
Kahramanmaraş Onikişubat ve Dulkadiroğlu’nda çeyrek final heyecanı dev ekranlarda!

A Milli Futbol Takımımız, Euro 2024 çeyrek finalinde 6 Temmuz Cumartesi günü Hollanda ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu heyecan dolu mücadele, Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi ve Dulkadiroğlu Ballıca İlkokulu bahçesinde kurulacak dev ekranlarda canlı olarak yayınlanacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Millilerimizin grup ve son 16 turundaki maçlarını dev ekranlarda futbolseverlerle buluşturdu. Şimdi ise çeyrek final heyecanını aynı coşkuyla yaşatmaya devam ediyor. Millilerimizin Hollanda ile oynayacağı bu kritik maç, Onikişubat'ta Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi'nde ve Dulkadiroğlu'nda Ballıca Mahallesi 11. Sokak'taki Ballıca İlkokulu bahçesinde dev ekranlardan canlı olarak izlenebilecek. Futbolseverler, Milli Takımımızın yarı finale yükselme hedefiyle sahaya çıkacağı bu zorlu karşılaşmayı dev ekranlardan takip edebilecekler. Büyükşehir Belediyesi, tüm vatandaşları saat 22.00’da başlayacak olan bu büyük maçı izlemeye ve Millilerimize destek vermeye davet ediyor.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.