Kahramanmaraş'ta Ayetlerin Tezahürü Sergisi açıldı

Kahramanmaraş Onikişubat Mehmet Akif İnan İHO'nun "Objektifimden Yansımalar: Fotoğrafların Dili Olsa?" sergisi Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi'nde açıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Haziran 2024 17:28
Kahramanmaraş'ta Ayetlerin Tezahürü Sergisi açıldı

Kahramanmaraş Onikişubat Mehmet Akif İnan İmam Hatip Ortaokulu tarafından Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün SADA Kültür, Sanat ve Edebiyat Programı kapsamında desteklenen "Objektifimden Yansımalar: Fotoğrafların Dili Olsa?" projesinin fotoğraf sergisi, Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün giriş salonunda açıldı.

Öğretmen Kadir Demir Kaynak tarafından hazırlanan projede, Sevim Şirikçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Halkla İlişkiler Öğretmeni ve Fotoğrafçı Mustafa Yorulmaz'ın katkılarıyla fotoğraf kursu düzenlendi. 24 Şubat 2024 - 12 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleşen üç aylık eğitim sürecinde, katılımcılara sınıf ortamında teorik bilgiler verilirken, saha çalışmalarında da uygulamalı çekimler yapıldı. Kursa katılan 13 kursiyer başarıyla eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını aldılar.

Sergi açılışı öncesinde, okul müdürü Mehmet Kıcalı tarafından yapılan bilgilendirme konuşmasının ardından, katılımcılar tarafından serginin kurdelesi kesildi ve sergi gezildi.

Açılışa, okul müdürü Mehmet Kıcalı, müdür yardımcıları İbrahim Yavuz, Turan Tahta, Feriz Çiçek, okul öğretmenleri, Eğitim-Bir-Sen Başkanı Mehmet Çetin, Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Bülbül, Eğitim-Bir-Sen Başkan Yardımcısı Mehmet Akarsu, Kahramanmaraş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Ramazan Sakar, Rabia Arıkan İHO müdürü Halil Karakoyun, emektar duayyen müdür Mustafa Paksoy ve Sevim Şirikci MTAL öğretmenleri katıldı.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.