Başkan Toptaş; Konforlu yollarla Onikişubat’ımızın yaşam kalitesini artırıyoruz

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi'nde yol yenileme çalışmalarını inceledi, konforlu yollarla yaşam kalitesini artırmak için çalışmalara devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Haziran 2024 17:27
Başkan Toptaş; Konforlu yollarla Onikişubat’ımızın yaşam kalitesini artırıyoruz

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi'nde devam eden yol yenileme ve sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek, merkeze ve kırsal mahallelere daha konforlu yollar kazandırma çabalarının sürdüğünü vurguladı. Başkan Toptaş, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek ve modern bir şehir altyapısı oluşturmak amacıyla asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.

Onikişubat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ağcalı Yolu’nu Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi’ne bağlayan yolda gece gündüz çalışarak yenileme işlerini hızla tamamladı. 15 metre genişliğinde, 400 metre uzunluğundaki yolun altyapı çalışmalarının ardından sıcak asfalt dökme işlemi başlatıldı.

Başkan Hanifi Toptaş, Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi 12. Sokak'ta yürütülen yol yenileme ve sıcak asfalt çalışmalarını inceleyerek, belediye ekiplerinin çalışmalarını yakından takip etti ve bilgi aldı. Vatandaşlar ve esnaflarla sohbet eden Toptaş, onların taleplerini dinleyerek çözüm üretmek adına gerekli adımları atacaklarını belirtti. Ayrıca, asfaltlama çalışmalarıyla birlikte altyapı ve üstyapı projelerinin de devam edeceğini ifade ederek, Onikişubat’ın her geçen gün daha da güzelleşeceğini söyledi.

whatsapp-image-2024-06-12-at-16-41-59-4.jpeg

"YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

12. Sokak'ta 1,100 ton sıcak asfalt kullanarak yolun konforunu artırdıklarını belirten Başkan Toptaş, incelemeler sırasında şunları söyledi: "Şehit Abdullah Çavuş Mahallemizin 12. Sokağındayız. Belediyemiz, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek ve daha modern bir şehir altyapısı oluşturmak adına asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Merkez ve kırsal mahallelerimizde yol konforunu artırmak için büyük bir gayret içerisindeyiz. Özellikle yoğun kullanılan bölgelerden başlayarak, öncelik sırasına göre çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ayrıca, KASKİ ve diğer kurumlarla koordineli şekilde altyapı çalışmalarını tamamlayarak yollarımızın konforunu artıracağız. Havai hatların yer altına alınmasıyla şehir merkezindeki tüm yollarımızı bu dönemde asfaltlayacağız. Yaz sıcaklarına rağmen büyük bir özveriyle çalışan ekiplerimize, anlayışla karşılayan esnaf ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum."

"BAŞKANIMIZ TOPTAŞ'A MAHALLEMİZ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Şehit Abdullah Çavuş Mahalle Muhtarı Fatih Karaköse de Belediye Başkanı Hanifi Toptaş ve ekibine teşekkür ederek, "12. Sokağımızın Ağcalı Yolu girişinde aşırı çökmeler ve bozulmalar olmuştu. Başkanımız Hanifi Toptaş bu sorunumuzu görüp hemen çalışmalara başladı. Asfalt dökme işlemleri sürerken kaldırımların yenilenmesi sözü de verildi. Başkanımız Hanifi Toptaş'a ve Onikişubat Belediyesi'nin değerli çalışanlarına mahallemiz adına teşekkür ediyorum. Daha iyi hizmetlerin devam edeceğinden şüphemiz yok" dedi.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.