Kahramanmaraş'ta şehit polisin çocuklarına unutulmaz doğum günü sürprizi!

Kahramanmaraş'ta şehit polisin çocukları için düzenlenen sürpriz doğum günü etkinliği, duygu dolu anlara sahne oldu. Şehitlerimizin emanetlerine verilen değeri bir kez daha gösterdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Haziran 2024 12:29
Kahramanmaraş'ta şehit polisin çocuklarına unutulmaz doğum günü sürprizi!

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde, şehit polis memuru Barış Göl'ün 14 yaşına giren oğlu ve 5 yaşına giren kızı için özel bir doğum günü sürprizi düzenlendi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi üyeleri tarafından organize edilen etkinlik, kentte 3 Aralık 2020'de bir oteldeki cinayet zanlısını yakalamaya çalışırken silahla vurularak şehit düşen polis memuru Göl'ün iki çocuğunun mutlu bir gün geçirmesi için gerçekleştirildi.

Kutlama etkinliği, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi bahçesinde düzenlendi ve burada şehidin çocukları Osman ve Güneş Gökçe Göl için özel bir pasta kesildi.

Katılımcılar, şehidin çocuklarına çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Dernek Başkanı Mehmet Ali Küpeli, şehit polisin kızı Gökçe Güneş'in 12 Mayıs'ta ve oğlu Osman'ın ise 8 Haziran'da doğum günlerinin sınav dönemine denk geldiğini belirterek, her iki doğum gününü de aynı gün kutladıklarını ifade etti.

Küpeli, dernek olarak şehitlerin emanetlerine büyük önem verdiklerini ve onlar için gereken her türlü desteği sağlamak için çaba gösterdiklerini vurguladı.

Programa Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Müslüm Ferdi Bozkurt ile bazı şehit aileleri ve gaziler de katıldı.

Kaynak: AA

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.