Kahramanmaraşlılar stadyum taleplerini İstanbul'da köprüye yazdırdı

Kahramanmaraşlılar, şehirlerine yeni bir stadyum taleplerini Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne lazerle yansıtarak dile getirdi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ağustos 2024 14:15

Kahramanmaraşlı spor severler, İstanbul'un sembollerinden biri olan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne lazerle "Kahramanmaraş'a Stadyum İstiyoruz" mesajını yansıttı.

2024-2025 Futbol Sezonu'nun başlamasına az bir süre kala, Kahramanmaraş'ta profesyonel liglerde yer alan iki takım olmasına rağmen, bu takımlara uygun bir stadyum bulunmuyor. 6 Şubat'ta meydana gelen depremler sonrası 12 Şubat Stadyumu da yıkılmıştı ve şehre gelen birçok siyasi lider yeni stadyum sözü vermişti. Bu sözlerden biri de Mart ayında Kahramanmaraş’a gelerek “12 bin 500 kişilik stadyumu Kahramanmaraş’a kazandıracağız” diyen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak'a aitti, fakat bu konuda henüz somut bir adım atılmadı.

Kahramanmaraş'taki stadyum eksikliği, vatandaşların tepkilerini farklı bir boyuta taşıdı. İstanbul'da yaşayan Kahramanmaraşlı spor severler, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne lazerle "Kahramanmaraş'a Stadyum İstiyoruz" mesajını yansıttı. Bu dikkat çeken protesto, Kahramanmaraş halkının spor tesisleri konusundaki taleplerinin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Şehirde uzun zamandır bir stadyumun eksikliği, yerel takımların rekabet edebileceği ve halkın sporcularını destekleyebileceği bir alanın olmaması, vatandaşların stadyum isteğini giderek daha güçlü bir şekilde dile getirmelerine neden oluyor.

Köprüye yansıtılan mesaj, kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.