Kahramanmaraş Yaz Spor Okulları başvuruları açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen Yaz Spor Okulları başvuruları açıldı!

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Haziran 2024 14:40
Kahramanmaraş Yaz Spor Okulları başvuruları açıldı!

Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları için kayıtlar açıldı. Detaylı bilgi ve başvurular için Büyükşehir’in internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Yeni Kahramanmaraş’ın imar ve inşası kapsamında yatırımlarına hız kesmeden devam ederken, sosyal belediyecilik anlayışıyla da vatandaşlara çeşitli faaliyetler sunuyor. Farklı yaş gruplarına yönelik kültür ve sanat etkinlikleri düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, çocuklar ve gençlerin yaz tatilini daha eğlenceli ve verimli geçirmeleri için Yaz Kursları’nı hayata geçiriyor. Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle 3-18 yaş arasındaki çocuklara yönelik düzenlenecek GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları’nda; futbol, güreş, taekwondo, cimnastik, halter, voleybol, basketbol, karate, yüzme, judo, boks, tenis, bisiklet, masa tenisi, atletizm, eskrim, okçuluk, wushu, atıcılık, badminton, satranç ve havalı tabanca eğitimleri verilecek.

Kurslar Batıpark Spor Kompleksi, Merkez Spor Kompleksi, Osman Sayın Spor Salonu, Dulkadiroğlu İlçe Müdürlüğü, 12 Şubat Yüzme Havuzu, Gençlik Merkezi, Havalı Tabanca Atış Poligonu, EXPO 2023, 12 Şubat Tenis Kortları, Uydu Kent Konutları, Necip Fazıl ve Kuyumcu Kent Konteyner Kent gibi çeşitli merkezlerde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Kurslara ön kayıt yaptırmak için (https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2024/06/14/yaz-spor-okullari-basvurusu) tıklayabilirsiniz. Kayıtların tamamlanmasının ardından 24 Haziran’da yaz spor okulları eğitimlere başlayacak.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.