Afşin Meslek Yüksekokulunda mezuniyet coşkusu

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Afşin Meslek Yüksekokulu'nda, 2023-2024 eğitim döneminde mezun olan öğrenciler için coşkulu bir tören düzenlendi. Mezuniyet sevinci yaşandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Haziran 2024 14:34
Afşin Meslek Yüksekokulunda mezuniyet coşkusu

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Afşin Meslek Yüksekokulu, 2023-2024 eğitim-öğretim döneminde mezun olan öğrenciler için görkemli bir mezuniyet töreni düzenledi.

KSÜ Afşin Aşık Mahzuni Şerif Yerleşkesinde yapılan mezuniyet törenine, Rektör Prof. Dr. Alptekin Yasım, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İrfan Ersin Akıncı, Prof. Dr. Nuri Kahveci, Prof. Dr. Orhan Doğan, Afşin ilçe protokolü, Afşin Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Çeşme, Afşin MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nurettin Koca, Genel Sekreter Vekili Sumru Coşkun, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Rektör Prof. Dr. Alptekin Yasım açılış konuşmasını yaparak, “Değerli aileler, öğretim elemanı arkadaşlarım ve kıymetli misafirler, Afşin Meslek Yüksekokulu mezuniyet törenine hoş geldiniz. Deprem sebebiyle eğitim serüveninizin bir yılını uzaktan eğitimle tamamladınız. İkinci sınıfta bu açığı telafi ederek gösterdiğiniz çaba sayesinde mezun olmayı başardınız. Sevgili gençler, eğitim hayat boyu devam eden bir süreçtir. Kendinizi ne kadar geliştirir ve mesleğinize hakim olursanız, başarıyı o ölçüde yakalarsınız. Mezuniyetinizin hayırlı olmasını diliyor, hepinizi kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Afşin MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nurettin Koca da kısa bir konuşma yaparak, mezun öğrencileri ve ailelerini tebrik etti ve öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

2023-2024 Akademik Yılı Meslek Yüksekokulu Birincisi Nabi Alagöz ise yaptığı konuşmada, “İki yıl önce başladığımız eğitim yolculuğumuzda bugün mezun olmanın heyecanını yaşıyoruz. Ancak okulumuzdan ayrılırken içimizde buruk bir sevinç var. Başarımda emeği olan aileme, hocalarıma ve arkadaşlarıma minnettarım. Sevgili arkadaşlarım, mezuniyetimiz kutlu olsun. Yolumuz açık olsun.” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilere plaket, başarı belgeleri ve hediyeleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Tören, öğrenci mezuniyet andının okunması, mezun öğrencilerin kep atması ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. Ayrıca, KSÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğretim elemanları ve öğrencileri, mezun öğrenciler onuruna bir konser verdi.ü

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.