Başkan Görgel’den Afşin ve Elbistan çıkarması

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Afşin ve Elbistan'da ziyaretlerde bulunarak yerel yöneticiler ve vatandaşlarla bir araya geldi, projeler hakkında görüşmeler yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Haziran 2024 14:37
Başkan Görgel’den Afşin ve Elbistan çıkarması

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Afşin ve Elbistan ilçelerinde çeşitli ziyaretler ve incelemeler gerçekleştirdi. Görgel, "İnşallah ilçe belediyelerimizle birlikte Afşin ve Elbistan'da çok güzel projelere imza atacağız" dedi.

Kahramanmaraş’ın ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek amacıyla saha ziyaretlerine devam eden Başkan Görgel, bu kez Afşin ve Elbistan ilçelerinde bir dizi temaslarda bulundu. İlk olarak Afşin’e giden Görgel, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte Afşin Belediyesi ve AK Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç ve partililerle bir araya gelen Görgel, ayrıca esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi. Heyet daha sonra Elbistan’a geçti. Elbistan’da AK Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Başkan Görgel, ardından Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz ile buluştu. Ziyaret esnasında ilçe için yatırım planlamaları yapıldıktan sonra, Görgel esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

ziyaret-16.jpg

Afşin ve Elbistan ziyaretleri hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Görgel, "Bugün Afşin ve Elbistan’da belediye başkanlarımızı ve AK Parti teşkilatlarımızı ziyaret ettik. Belediye başkanlarımıza hayırlı olsun dileklerimizi ileterek, ilçelerimizde gerçekleştirebileceğimiz yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Çok verimli bir ziyaret oldu. Esnaf ve vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinledik. İnşallah ilçe belediyelerimizle birlikte Afşin ve Elbistan için çok güzel projelere imza atacağız," ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.