Kahramanmaraş Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ahmet Balbaba'nın acı günü

Kahramanmaraş Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ahmet Balbaba'nın kardeşi Esra Balbaba, uzun süren hastalık mücadelesinin ardından 41 yaşında vefat etti. Cenazesi Abdulhamidhan Camii’nde düzenlendi ve Kapıçam Mezarlığı'na defnedildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2024 12:52
Kahramanmaraş Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ahmet Balbaba'nın acı günü

Kahramanmaraş Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ahmet Balbaba ve ailesi, derin bir kayıpla sarsıldı. Aslen Yusuflar Mahallesi’nden olan ve Akif İnan Mahallesi’nde yaşayan merhum Mustafa Balbaba’nın kızı, Ahmet ve Murat Balbaba'nın kız kardeşi Esra Balbaba, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek 41 yaşında hayatını kaybetti.

Uzun bir tedavi sürecinin ardından, Esra Balbaba'nın rahatsızlığı nedeniyle hastanede sürdürdüğü tedavi ne yazık ki olumlu sonuç vermedi ve genç yaşta hayata veda etti.

Merhume Esra Balbaba için cenaze töreni, Kahramanmaraş Abdulhamidhan Camii'nde düzenlendi. İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazıyla birlikte, Esra Balbaba'nın naaşı dualar eşliğinde Kapıçam Şehir Mezarlığı’na defnedildi.

Cenaze törenine yoğun katılım oldu. Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri, iş dünyasından birçok tanınmış sima ile birlikte, Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ahmet Balbaba başta olmak üzere merhumenin ailesi, dostları ve sevenleri burada yer aldı.

Cenaze sonrası Esra Balbaba’nın ailesi, taziyeleri Binevler Taziye Evi’nde kabul etmeye başladı.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.