Kahramanmaraş Afşin’e 40 Milyon TL’lik altyapı yatırımı başladı!

Afşin’e 40 milyon TL’lik yatırımla 20 km uzunluğunda kanalizasyon ve yağmur suyu hattı inşa ediliyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmalarına hız verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2024 10:16
Kahramanmaraş Afşin’e 40 Milyon TL’lik altyapı yatırımı başladı!

Büyükşehir Belediyesi KASKİ Genel Müdürlüğü, Afşin’de yeni bir altyapı projesine başladı. 40 milyon TL’lik yatırımla ilçeye toplam 20 kilometrelik kanalizasyon ve yağmur suyu hattı yapılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde şehre sağlanan 12 milyar TL’lik kaynak sayesinde, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde altyapı çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda Afşin’de de KASKİ Genel Müdürlüğü koordinesinde 20 kilometrelik yeni kanalizasyon ve yağmur suyu hattı inşa ediliyor. 40 milyon TL’lik bu yatırımla, ilçe merkezinde belirli bölgelerde yaşanan altyapı sorunları çözülmüş olacak.

Görgel: Altyapı Çalışmalarına Hız Verdik Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, şehir genelinde altyapı çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti. "Yaşadığımız büyük felaketin ardından, altyapımızda meydana gelen ağır hasarları yeni yatırımlarla mahalle mahalle, ilçe ilçe onarıyoruz. Afşin’de de yerel sorunları çözmek amacıyla ihalemizi tamamlayıp çalışmalara başladık. Yaklaşık 20 kilometrelik bir kanalizasyon ve yağmur suyu hattı inşa ediyoruz. 40 milyon TL’lik bu yatırım sayesinde Afşin’deki altyapı sorunlarını kalıcı olarak çözeceğiz. İlçemize hayırlı olsun," diye konuştu.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.