Kahramanmaraş'ta doğalgaz ihalesi: Alım süreci başlıyor!

Kahramanmaraş'ta, doğalgaz dağıtımı amacıyla LNG alım ihalesi 25 Ekim 2024'te gerçekleştirilecek. İhaleye EPDK tarafından yetkilendirilmiş lisans sahipleri katılabilir. Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2024 12:57
Kahramanmaraş'ta doğalgaz ihalesi: Alım süreci başlıyor!

Arsan Maraş Doğal Gaz Dağıtım A.Ş., Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinde doğalgaz dağıtım şebekesinin sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) ile beslenmesi amacıyla alım gerçekleştireceğini duyurdu. İhale, açık ihale usulü ile yapılacak.

İHALE BİLGİLERİ:

İhale Konusu: LNG (Sıvılaştırılmış Doğal Gaz) Satın Alımı

İhale Yeri: Kahramanmaraş İli, Çağlayancerit İlçesi

Sözleşme Süresi: 24 Ay

Teklif Verme Koşulu: EPDK tarafından LNG faaliyetleri için yetkilendirilmiş lisans sahipleri

İhalenin yapılacağı adres, İstanbul'daki şirket merkezi olan Altunizade, Üniversite Sok., No:7A Kat:3 olarak belirlenmiştir. İhale tarihi 25 Ekim 2024, saat 10:00 olarak planlanırken, ihale dosyası teslim saati 09:45'tir.

AYLIK VE TOPLAM ALIM MİKTARLARI:

2024, 2025 ve 2026 yılları için öngörülen aylık gaz tüketim miktarları detaylı bir şekilde açıklanmıştır. 2024 yılı Ocak ayında 420.000 Sm³, Aralık ayında ise 700.000 Sm³ LNG alımı hedeflenmektedir.

armadas-dogalgaz-kahramanmaras.jpg

kahramanmaras-dogalgaz.jpg

İHALE DÖKÜMANINA ERİŞİM:

İhale belgeleri, katılım niyet mektubu gönderen isteklilere sunulacaktır. Bu belgeler elden teslim alınabilir veya elektronik posta ile gönderilebilir. Daha fazla bilgi için armadas.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

İhale, Resmî Gazete’de yayımlanan EPDK’nin LNG veya CNG ile beslenmesine dair usul ve esasları çerçevesinde gerçekleştirilecektir. İlgilenen tarafların ihale sürecine katılması beklenmektedir.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.