Kahramanmaraş Dulkadiroğlu’nda Aslanbey Mahallesi’nde asfalt çalışması

Dulkadiroğlu Belediyesi, Aslanbey Mahallesi'nde yoğunlaşan asfalt çalışmalarıyla şehirdeki yaşam kalitesini artırıyor. Başkan Mehmet Akpınar, vatandaşların güvenliği ve konforu için kararlılıkla çalışıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Haziran 2024 15:49
Kahramanmaraş Dulkadiroğlu’nda Aslanbey Mahallesi’nde asfalt çalışması

Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Aslanbey Mahallesi'nde alt yapı çalışmalarının tamamlandığı yollarda asfaltlama çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, ilçenin çeşitli bölgelerinde yapılan asfalt ve yol bakım çalışmalarının titizlikle yürütüldüğünü vurgulayarak, vatandaşların daha güvenli ve düzenli bir yaşam alanında olmalarını hedeflediklerini belirtti.

Başkan Akpınar, "Aslanbey Mahallesi'nde devam eden asfaltlama çalışmalarımız, ilçemizin diğer mahallelerinde de aynı kararlılıkla sürdürülmektedir. Toplamda 105 mahallede gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalarımızla, vatandaşlarımızın günlük yaşamlarını kolaylaştırmayı ve trafik güvenliğini artırmayı amaçlıyoruz. Asfalt ekiplerimizin özverili çalışmaları ve mahalle sakinlerimizin desteğiyle, bu projeleri başarıyla ilerletiyoruz. Tüm mahalle sakinlerimize gösterdikleri anlayış ve sabır için teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.