Başkan Akpınar: Vatandaşlarımızla istişare ederek sorunları yerinde çözüyoruz

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar liderliğinde Doğukent Mahallesi'nde sorunları yerinde çözen toplantılar düzenleniyor. Vatandaşların talepleri doğrudan dinleniyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Haziran 2024 14:29
Başkan Akpınar: Vatandaşlarımızla istişare ederek sorunları yerinde çözüyoruz

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, mahalle toplantıları düzenleyerek vatandaşların sorunlarını yerinde çözmeyi ve taleplerini dinleyerek çözüm üretmeyi hedefliyor. İlk toplantı Doğukent Mahallesi'nde gerçekleşti. Başkan Akpınar, 'Vatandaşlarımızla istişare ederek sorunları çözüyoruz. Doğukent’in iyileşmesi için gereken her şeyi yapacağız' dedi.

Başkan Akpınar, Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile birlikte Doğukent Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Toplantıda, mahallenin sorunları ele alındı ve vatandaşların talepleri dinlendi.

nsrt9816.jpg

Başkan, toplantıda Doğukent konutları ile ilgili güncel gelişmeleri paylaştı. TOKİ'nin proje ihalesini kısa sürede gerçekleştireceğini belirterek, süreci yakından takip ettiklerini ve vatandaşları sürekli bilgilendireceklerini vurguladı.

Toplantıya katılan vatandaşlar, mahallelerindeki sorunları Başkan Akpınar'a iletti. Başkan, sorunlara çözüm bulmak için belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri, toplantıda hazır bulunarak vatandaşlara ilgili konularda bilgi verdi ve sorularını yanıtladı. Toplantının ardından Başkan Akpınar ve ekibi, Doğukent Mahallesi'nde incelemelerde bulunarak sorunları yerinde tespit etti.

Başkan Akpınar, vatandaşlarla bir araya gelmenin ve taleplerini dinlemenin önemine vurgu yaparak bu tür toplantıların devam edeceğini ifade etti.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.