Dulkadiroğlu'nda Anne Çocuk Bilgi Evi'nde Yaz Kuran Kursu açıldı

Dulkadiroğlu Belediyesi'nin Anne Çocuk Bilgi Evi'nde açılan Yaz Kuran Kursu, çocukların manevi ve kültürel gelişimine katkıda bulunuyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Temmuz 2024 13:17
Dulkadiroğlu'nda Anne Çocuk Bilgi Evi'nde Yaz Kuran Kursu açıldı

Dulkadiroğlu Belediyesi bünyesinde yer alan Anne Çocuk Bilgi Evi'nde, Dulkadiroğlu İlçe Müftülüğü'nün destekleriyle Yaz Kuran Kursu açıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, açılış programında yaptığı konuşmada Kuran Kurslarının önemine vurgu yaparak, "Bugün burada, çocuklarımızın manevi gelişimlerine katkı sağlayacak Yaz Kuran Kursumuzu başlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kuran-ı Kerim, hayatımıza anlam katan ilahi bir rehberdir ve çocuklarımızın erken yaşta bu kutsal kitapla tanışmaları, onların ahlaki değerlerini güçlendirecek ve gelecekte daha bilinçli, erdemli bireyler olmalarına yardımcı olacaktır. Bu kurslar sadece dini bilgiler sunmakla kalmayacak, aynı zamanda çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerine de katkıda bulunacaktır." şeklinde konuştu.

nsrt2256.jpg

Başkan Akpınar, kursun açılmasında emeği geçen Dulkadiroğlu İlçe Müftülüğü'ne ve tüm eğitimcilere teşekkür ederek, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimine yapılan her yatırım, aslında ülkemizin yarınlarına yapılan bir yatırımdır. Kuran kurslarımız, çocuklarımızın sağlam temeller üzerine kurulmuş bir bilgi ve inanç birikimiyle yetişmeleri açısından büyük bir önem taşımaktadır. Allah’ın kelamını öğrenmek ve yaşamak, her Müslümanın en büyük sorumluluklarından biridir. Bu vesileyle tüm yavrularımıza başarılı ve huzurlu bir kurs dönemi diliyorum." ifadelerini kullandı.

Açılış törenine Dulkadiroğlu İlçe Müftüsü Sn. Ali Canbolat, Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Fatih Yıldız ve veliler de katıldı.

Anne Çocuk Bilgi Evi Adresi: Egemenlik Mahallesi 21016. Sokak ile 21018. Sokak arasında, Erguvan Parkı yanında bulunmaktadır.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.