Kahramanmaraş Büyükşehir’de hizmet içi eğitimler sürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, AKBEL A.Ş. ile saha personeline yangın söndürme ve kurtarma eğitimi düzenledi. Teorik bilgilerin ardından yangın tatbikatı da yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Temmuz 2024 21:06

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, AKBEL A.Ş. iş birliğiyle saha personellerine yönelik yangın söndürme ve kurtarma eğitimi düzenlemeye devam ediyor. Eğitimler kapsamında yangına müdahale yöntemleri ve yangın esnasında tahliye konularında teorik bilgiler verildi ve ardından uygulamalı yangın tatbikatı yapıldı.

Hizmet kalitesini artırmak ve personelin bilgi ve becerilerini geliştirmek amacıyla düzenlenen eğitimler, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'nın merkez şantiye alanında gerçekleştirildi. Eğitimlerde yangına müdahale yöntemleri ve tahliye süreçleri ayrıntılı bir şekilde ele alındıktan sonra, senaryo gereği bir bina yangınına Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi hızlı ve etkili bir şekilde müdahale etti. Tatbikat sırasında dumandan etkilenerek bayılan bir vatandaş, hızlıca binadan çıkarılıp sağlık ekiplerine teslim edildi.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, personelin bilgi ve becerilerinin artırılmasıyla hizmet kalitesinin de yükseltileceği ve bu tür eğitimlerin devam edeceği vurgulandı.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.