Kahramanmaraş Kayseri Yolu bağlantısına yeni kavşak

Kahramanmaraş Kayseri Yolu ile Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı'nı bağlayan yol, genişletme ve kavşak düzenleme çalışmalarıyla daha güvenli ve konforlu hale getiriliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Temmuz 2024 18:11

Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Yolu ile Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı'nı birbirine bağlayan bağlantı yolunun ulaşımını iyileştirmek amacıyla genişletme ve kavşak düzenleme çalışmaları yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki ulaşım ağını güçlendirmek ve vatandaşlara daha konforlu bir seyahat imkânı sunmak amacıyla yatırımlarını artırarak sürdürüyor. Bu kapsamda Kayseri Yolu ile Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı'nı birbirine bağlayan bağlantı yolunda genişletme ve zemin iyileştirme çalışmaları hızla devam ediyor. Darlık nedeniyle ulaşımda aksamalara neden olan bu yol, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalarla daha güvenli ve rahat bir hale getiriliyor. Yapılan açıklamada, ulaşım altyapısının geliştirilmesi noktasında şehir merkezi, ilçeler ve kırsal mahallelerde yatırımların kesintisiz devam ettiği, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı ile Kayseri Yolu bağlantısının da kısa süre içinde tamamlanacağı belirtildi.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.