Kahramanmaraş'ta ulaşım kalitesi artıyor: Av. Mehmet Ali Kısakürek Caddesi yenileniyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat'ta Av. Mehmet Ali Kısakürek Caddesi'nde deforme olan bölümleri sıcak asfaltla yenileyerek ulaşım konforunu artırıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Temmuz 2024 19:43

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesindeki Av. Mehmet Ali Kısakürek Caddesi’nde deforme olan bölümleri sıcak asfaltla yenileyerek ulaşım konforunu artırmayı hedefliyor.

Şehrin genelindeki ulaşım ağını güçlendirmek için yatırımlarını sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Av. Mehmet Ali Kısakürek Caddesi’nde çalışmalar başlattı. Araç trafiğinin yoğun olduğu bu arterde, çeşitli nedenlerle deforme olan kısımlar sıcak asfaltla yenileniyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmaların kısa süre içinde tamamlanarak caddenin ulaşım standardının yükseltilmesi planlanıyor. Sürücüler ve bölge sakinleri, çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının kesintisiz sürdüğünü belirtti.

av-mehmet-ali-kisakurek-caddesi-4.jpg

“HİZMET BÖYLE OLUR”

Bölge esnaflarından Erol Duruler, "Yollarımız çok kötü olduğu için ulaşımda büyük sorunlar yaşıyorduk. Araçlarımız sürekli arızalanıyordu. Büyükşehir Belediyemiz sağ olsun yollarımızı yeniliyor" dedi. Mustafa Özer ise, "Orman Dairesinde esnaflık yapıyorum. Yollarımız Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor. Önceki halinden eser yok. Yolumuz çok güzel oluyor" diye konuştu. İsmail Arık, "Yollarımız çok bozuktu ancak şimdi çok iyi oldu. Hizmet böyle olur. Fırat Görgel Başkanımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.