Kahramanmaraş’ta minikler Ebru Sanatıyla hayal güçlerini ortaya çıkardı!

Minikler, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Ebru Sanatı atölyesinde hayal güçlerini sergileyerek eşsiz eserler yarattı. Eğlenceli etkinlikler devam edecek!

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Temmuz 2024 13:19

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Çocuk Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen Ebru Sanatı atölyesine minikler yoğun ilgi gösterdi. Renkli hayal güçlerini tablolara yansıtan çocuklar, birbirinden benzersiz eserler ortaya çıkardı.

Yaz tatilini eğlenceli ve dolu dolu değerlendirmeyi amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, Ebru Sanatı atölyesini miniklerle buluşturdu. Çocuk Sanat Merkezi'nde yapılan etkinlikte, genç sanatseverler eğitmenler eşliğinde yaratıcılıklarını sergiledi. Ayrıca, sandalye kapmaca, yakar top ve mendil kapmaca gibi oyunlarla keyifli anlar geçirdi. Yaklaşık iki saat süren atölyede çocuklar, yeni şeyler öğrenmenin yanı sıra yeni arkadaşlıklar da kurarak sosyalleşti. Ebeveynler, KAÇSAM'da düzenlenen etkinliklerin çocukların gelişimine ve sosyal etkileşimlerine önemli katkılar sağladığını belirterek, Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Belediye, düzenli olarak Çocuk Sanat Merkezi’nde farklı ve eğlenceli atölyelerin devam edeceğini duyurdu.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.