Dulkadiroğlu Belediyesi'nden ücretsiz TYT, AYT, LGS ve YDT hazırlık kursları

Dulkadiroğlu Belediyesi, gençlere TYT, AYT, LGS ve YDT hazırlık kursları sunarak eğitimde destek sağlıyor. Başvurular Gençlik Merkezleri ve belediye web sitesinden yapılabilir.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Temmuz 2024 11:50
Dulkadiroğlu Belediyesi'nden ücretsiz TYT, AYT, LGS ve YDT hazırlık kursları

Dulkadiroğlu Belediyesi, gençlerin eğitimde başarılı olmalarını desteklemek amacıyla TYT, AYT, LGS ve YDT hazırlık kurslarına kayıtları başlattı. Bu kapsamda, Dulkadiroğlu Belediyesi Gençlik Merkezleri'nde tam zamanlı eğitimler sunulacak.

img-0539.jpg

Dulkadiroğlu Murat Akkurt Gençlik Merkezi ve Gazipaşa Cafer Tatlıbal Gençlik Merkezi'nde verilecek bu kapsamlı eğitim programında, gençlere interaktif dersler, etüt ve soru çözümleri, rehberlik hizmetleri, kariyer planlama ve deneme sınavları sağlanacak. Haftalık deneme sınavları ile öğrencilerin seviyeleri yakından takip edilerek, uzmanlar tarafından eğitim süreçleri sürekli kontrol altında tutulacak.

dji-0276.jpg

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, kurslarla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Ekonomik şartlar ve depremin etkisini gören ilçe insanımızın eğitim seferberliğine destek olmak amacıyla bu programı başlattık. Gençlerimizin geleceğini şekillendirecek bu önemli adımda, onların yanında olmayı sürdüreceğiz," dedi.

dji-0299.jpg

Başvurular, Dulkadiroğlu Belediyesi Gençlik Merkezleri'ne yapılabilir veya belediyenin resmi web sitesi üzerinden detaylı bilgi alınabilir.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.