Evi olmayanlar üzülmesin! Emlak Konut'tan bankasız ve kefilsiz ev sahibi olma fırsatı

Emlak Konut GYO, İstanbul başta olmak üzere 5 ildeki 16 projede, 4 farklı ödeme seçeneği sunan konut indirim kampanyası başlattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mayıs 2024 16:19
Evi olmayanlar üzülmesin! Emlak Konut'tan bankasız ve kefilsiz ev sahibi olma fırsatı

Emlak Konut GYO, İstanbul başta olmak üzere beş ilde bulunan 16 projede dört alternatifli bir konut indirim kampanyası başlattı. "Güvenli Yatırım, Güvenli Gelecek" sloganıyla duyurulan kampanya, Emlak Konut Genel Müdürlük binasında düzenlenen basın toplantısında tanıtıldı.

Toplantıda konuşan Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın desteğiyle millete hak ettiği yaşam alanlarını sunmak için çalıştıklarını belirtti. Erdem, Türkiye'nin istikrarlı ekonomisine güvenlerinin tam olduğunu ve bu güvenle çalışmalarını sürdürdüklerini vurguladı. İnşaat sektörünün Türkiye'nin ekonomisinin güçlenmesinde ve dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girmesinde önemli bir rol oynadığını ifade eden Erdem, sektörün bu hedefe ulaşmak için gereken fedakarlıkları yapmaya devam ettiğini söyledi.

emlak-konuttan-bankasiz-ve-kefilsiz-ev-sahibi-olma-firsati.jpg

16 PROJE, 5 İL

Cengiz Erdem, 2023 yılında 53,2 milyar lira rekor ön satış geliri elde ettiklerini ve 4 bin 700 bağımsız bölümü hak sahiplerine teslim ettiklerini belirtti. Ayrıca, 8,5 milyon metrekarelik 137 şantiyede 103 bin bağımsız bölüm ve 200 binden fazla çalışan ile faaliyetlerine devam ettiklerini ifade etti. Kampanyanın, İstanbul, İzmir, Antalya, Balıkesir ve Denizli'deki 16 projeyi kapsadığını belirtti.

DÖRT FARKLI ÖDEME SEÇENEĞİ

Kampanya detaylarını paylaşan Erdem, vatandaşlara bankasız ve kefilsiz ev sahibi olma imkanı sunduklarını açıkladı. Dört farklı ödeme seçeneği şöyle:

1. Peşin Alımlarda İndirim: Peşin alımlarda %25 indirim.

2. Ara Ödemeli Seçenek: %25 peşinat, vade farksız ara ödemeli sistemle 6, 12 ve 24. aylarda ara ödemeler.

3. Yarı Peşin, Yarı Vadeli: Yarı peşin ödeme, kalan yarısı %1,29 vade farkıyla 24 ay sonra ödeme.

4. Uzun Vadeli Taksit: %25 peşinat, %1,29 vade farkıyla 72 aylık sabit artan taksitler.

Kampanya hakkında daha fazla bilgi almak isteyen vatandaşların, Emlak Konut’un web sitesini ziyaret edebileceklerini, çağrı merkezinden bilgi alabileceklerini veya satış ofislerine başvurabileceklerini belirtti.

KAMPANYA BAŞLADI, HEDEF 2 BİN KONUT SATIŞI

Erdem, kampanyanın bugün başladığını ve yaklaşık 2 bin konutun satılmasını hedeflediklerini söyledi. Kampanyanın belirli bir süresi olmadığını, hedeflenen satış rakamına ulaşıldığında sona ereceğini belirtti. Ayrıca süreçte başka projelerin de kampanyaya dahil olabileceğini ve sunulan faiz oranları sayesinde konutların daha ulaşılabilir hale geleceğini ekledi.

KAMPANYAYA DAHİL PROJELER

Kampanya kapsamında yer alan projeler şunlardır:

- İstanbul: Batıyakası, Çınarköy Evleri, Düşler Vadisi, Ebruli Kayaşehir, Vadi Evleri-1, Vadi Evleri-2, Tual Gölyaka, Meydan Başakşehir, Majör Gölyaka, Gölyaka İstanbul, Yeni Fikirtepe

- İzmir: Allsancak, Evora İzmir

- Denizli: Evora Denizli

- Balıkesir: Balıkesir Emlak Konutları

- Antalya: Park Yaşam Antalya

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.