Kahramanmaraş’ta “1. İnflamasyon & Rejuvenasyon Sempozyumu” başladı

Kahramanmaraş'ta düzenlenen ilk İnflamasyon & Rejuvenasyon Sempozyumu'nda dermatoloji ve kozmetoloji uzmanları bir araya gelerek sektörel gelişmeleri tartışıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Haziran 2024 15:30
Kahramanmaraş’ta “1. İnflamasyon & Rejuvenasyon Sempozyumu” başladı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) ve Kozmetoloji ve Dermatoloji Akademisyenleri Derneği tarafından düzenlenen ilk "İnflamasyon & Rejuvenasyon Sempozyumu", Ramada Plaza By Wyndham Otel'de başladı. Sempozyuma, dermatoloji ve kozmetoloji alanlarında uzman birçok bilim insanı ve sektör temsilcisi yoğun ilgi gösterdi.

Sempozyumun açılış konuşmasını KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım yaptı. Yasım, depremler sonrası şehrin iyileşme sürecine vurgu yaparak, bilimsel faaliyetlerin şehrin yeniden inşasında kritik bir rol oynadığını belirtti. KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hafize Öksüz ise katılımcılara teşekkür ederek sempozyumun verimli geçtiğini dile getirdi.

Sempozyumun düzenlenmesine katkı sağlayanlara teşekkür eden Kozmetoloji ve Dermatoloji Akademisyenleri Derneği Başkanı Prof. Dr. Server Serdaroğlu, etkinliğin dermatoloji ve kozmetoloji alanında önemli bir bilimsel platform sunduğunu vurguladı. Prof. Dr. Perihan Öztürk ise, ülkedeki uzmanları ve sektör temsilcilerini bir araya getiren bu sempozyumun önemine değinerek Kahramanmaraş'ta düzenlenmekten onur duyduklarını belirtti.

Sempozyum, 28-30 Haziran 2024 tarihleri arasında devam edecek olup, saç hastalıkları tedavisinden rejuvenasyona kadar geniş bir yelpazede bilimsel sunumlar ve sektörel gelişmelerin tartışılacağı sözlü bildiri oturumları ve tartışmalı poster oturumlarına ev sahipliği yapacak.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.