Akedaş Kahramanmaraş İstiklalspor'da şampiyonluk hedefinin imzaları atıldı

TFF 3. Lig'de mücadele edecek Akedaş Kahramanmaraş İstiklalspor, yeni sezonda kadrosunu 7 yeni futbolcuyla güçlendirdi. İmza töreniyle transferleri resmiyet kazandırdı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Haziran 2024 11:51
Akedaş Kahramanmaraş İstiklalspor'da şampiyonluk hedefinin imzaları atıldı

TFF 3. Lig'de mücadele edecek olan Kahramanmaraş İstiklalspor, yeni sezon öncesi transfer atağını sürdürüyor. Kulüp, 2024-2025 futbol sezonu için güçlü bir kadro oluşturma yolunda önemli adımlar attı. Yeni yönetimiyle birlikte şampiyonluk hedefini koyan İstiklalspor, 7 önemli futbolcuyla anlaşma sağladı ve bu oyuncularla imza töreni düzenledi.

Sadık Baş, Reşo Akın, Kamil İçer, Muhammet Akarslan, Oltan Karaçullukçu, Alihan Tuncer ve Okan Dernek, Şairler Tepesi'nde gerçekleşen törende resmi sözleşmelere imza attılar. Yeni teknik direktör Ahmet Taşyürek ve sportif direktör Ergün Keleş yönetimindeki bu hamle, kulüp taraftarları arasında büyük heyecan yarattı.

İmza törenine Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel'in de katıldığı ve İstiklalspor Kulüp Başkanı Gaffar Akarca ile yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu belirtildi. Kulüp, taraftarlarına umut verici bir sezon vaat ediyor ve şampiyonluk yolunda kararlı adımlarla ilerliyor.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.