Onikişubat Belediyesi yol kalitesini kilit parke çalışmalarıyla artırıyor

Onikişubat Belediyesi, Başkan Hanifi Toptaş liderliğinde asfalt ve kilit parke çalışmalarıyla yol kalitesini artırıyor, ilçe genelinde yaşam standardını yükseltiyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Haziran 2024 12:29
Onikişubat Belediyesi yol kalitesini kilit parke çalışmalarıyla artırıyor

Hanifi Toptaş’ın başkanlığındaki Onikişubat Belediyesi, ilçenin yaşam kalitesini artırmaya yönelik fiziki belediyecilik faaliyetlerini sürdürüyor. Ekipler, ilçenin farklı bölgelerinde asfalt, kilit parke ve kaldırım çalışmaları yaparak ilçeye değer katıyor.

Başkan Hanifi Toptaş’ın liderliğindeki Onikişubat Belediyesi, fiziki belediyecilik projeleriyle ilçeye katkı sağlamaya devam ediyor. Çalışmalar kapsamında mahallelerde yollar asfaltlanıyor, yıkanıyor, süpürülüyor ve çöp konteynerleri yıkanıp dezenfekte ediliyor. Kırsal mahallelerdeki bozuk yollar kilit parke ile kaplanarak ulaşım kolaylaştırılıyor.

Vatandaş talepleri doğrultusunda parklar ve yeşil alanlarda ot biçme ve çalı budama işlemleri de gerçekleştiriliyor. Sezon başında planlanan asfalt çalışmaları, hem kırsal hem de merkezi mahallelerde kesintisiz devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, belirlenen planlar doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Onikişubat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Cüceli ve Demrek Mahallelerinde kilit parke döşeme çalışmalarına devam ediyor. Cüceli’de 12 bin metrekare, Demrek’te ise 5 bin metrekare alanda gerçekleştirilen bu çalışmalar, bölge halkının konforunu artırıyor.

BAŞKAN TOPTAŞ; "ÇALIŞMALARIMIZLA İLÇEMİZİN YAŞAM STANDARDINI YÜKSELTİYORUZ"

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, ilçede yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalara öncelik verdiklerini belirtti. “Fiziki belediyecilik, hizmet planlamamızda önemli bir yer tutuyor. Ekiplerimiz, ana arterler başta olmak üzere ilçenin dört bir yanındaki yolları yenileme ve asfalt kaplama çalışmalarını sürdürüyor. Onikişubat’ın altyapı çalışmalarına büyük önem veriyoruz ve yol kalitesini sürekli olarak artırmak için çalışıyoruz. Hizmetlerin zamanında ulaşmasına özen gösteriyoruz. Bu süreçte özveriyle çalışan ekiplerimize, hizmet planlamamıza yön veren muhtarlarımıza ve desteklerini her zaman hissettiğimiz hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bu uyum sayesinde Onikişubat’ın marka değerini artırmaya devam edeceğiz ve ilçemiz her alanda Türkiye’ye örnek olacak” dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.