Millilere Kahramanmaraş’tan büyük destek

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Euro 2024’te A Milli Takımımızın Avusturya maçını dev ekranlarda sundu. 2-1’lik galibiyetle çeyrek finale yükselmenin coşkusu yaşandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Temmuz 2024 10:13
Millilere Kahramanmaraş’tan büyük destek

Büyükşehir Belediyesi, A Milli Futbol Takımımızın Euro 2024 son 16 turunda Avusturya ile oynadığı heyecan verici maçı, Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi ve Necmettin Gevri Parkı’na kurduğu dev ekranlarda sporseverlerle buluşturdu. Milliler, Avusturya’yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükselirken, sporseverler de büyük bir coşku yaşadı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda A Milli Futbol Takımımızın F grubunda Gürcistan, Portekiz ve Çekya ile oynadığı maçları Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi’nde kurduğu dev ekrandan canlı yayınlamıştı. Belediyemiz, millilerin son 16 turunda Avusturya ile oynadığı kritik maçı da dev ekranlarda sporseverlere sundu. Onikişubat’taki Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi ve Dulkadiroğlu’ndaki Kümbet Necmettin Gevri Parkı’nda kurulan dev ekranlardan izlenen bu önemli maçta, futbolseverler milli heyecana ortak oldu.

A Milli Takımımız, zorlu rakibi karşısında Merih Demiral’ın golleriyle 2-1 galip gelerek çeyrek finale yükseldi. Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi ve Necmettin Gevri Parkı’nda büyük coşku yaşandı. Ellerinde bayraklarla 90 dakikayı büyük bir heyecanla takip eden sporseverler, canlı yayın desteği için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.