Milliler turnuvaya devam ediyor, Kahramanmaraş’ta büyük sevinç

Milliler, Euro 2024 F Grubu'nda Çekya'yı 2-1 yenerek üst tura yükseldi. Kahramanmaraş'ta dev ekranda izlenen maç büyük coşkuyla kutlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Haziran 2024 11:47
Milliler turnuvaya devam ediyor, Kahramanmaraş’ta büyük sevinç

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, A Milli Futbol Takımımızın Euro 2024 F Grubu’ndaki son Çekya maçını Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi’nde kurduğu dev ekranda futbolseverlerle buluşturdu. Milliler, rakibini mağlup ederek bir üst tura yükselirken, millet bahçesinde büyük sevinç yaşandı.

Başkan Fırat Görgel öncülüğünde spor aktivitelerini yaygınlaştırmak ve sporu teşvik etmek için çalışmalarını sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Almanya’da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu’nda A Milli Futbol Takımımızın Gürcistan ve Portekiz’in ardından son olarak Çekya ile oynadığı müsabakayı Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi’nde kurduğu dev ekranda futbolseverlerle paylaştı. A Milli Takımımız, zorlu rakibi Çekya karşısında kıyasıya mücadele ederken, futbolseverler de milli heyecana dev ekrandan ortak oldu. A Milli Futbol Takımımız, Hakan Çalhanoğlu ve Cenk Tosun’un golleriyle Çekya’yı 2-1 yenerek turnuvada adını son 16’ya yazdırdı. Bu zafer millet bahçesinde büyük bir coşkuyla kutlandı. Grubu 6 puanla ikinci sırada tamamlayan milliler, bir sonraki turda Avusturya ile karşılaşacak. Zorlu 90 dakikayı ellerinde bayraklarla büyük bir heyecanla takip eden sporseverler, sağlanan canlı yayın desteği için Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.