Kızıl Deli Kahin Kimdir? Milenyum Kahin Kimdir?

Erzincan'daki maden faciasını önceden tahmin eden "Kızıl Deli Kahin" sosyal medyada dikkat çekiyor. Kimliği belirsiz, paylaşımları ise olayı şaşırtıcı kılıyor. Kızıl Deli Kahin kimdir? Milenyum Kahin kimdir?

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Şubat 2024 13:41
Kızıl Deli Kahin Kimdir? Milenyum Kahin Kimdir?

Erzincan'daki maden faciasının önceden tahmin edildiği iddiası, "Kızıl Deli Kahin" adlı bir kişinin dikkat çeken paylaşımı ile gündeme geldi. Bu kişinin kimliği ve nasıl bu tahmini yaptığı merak konusu oldu. İşte Kızıl Deli Kahin ve olayın detayları... Kızıl Deli Kahin kimdir? Milenyum Kahin kimdir? sorusunun cevabı haberimizde.

erzincan-maden-faciasini-onceden-bildi-kizil-deli-kahin-nasil-tahmin-etti.jpg

Sosyal medyada "Kızıl Deli Kahin" olarak bilinen bir hesap, Erzincan'da yaşanan maden faciasını 5 gün önce rüyasında gördüğünü iddia ederek bir uyarı paylaştı. Kullanıcının paylaşımında, "Düşte göründü tedbir alın geç olmadan. Altın firması dağı terk ederken ardından patlar siyanür havuzu, koca bir nehir, koca bir ilçe zehre boğulur, yarısı oyulmuş dağ tel tel dökülür." ifadeleri dikkat çekti.

Ancak, Kızıl Deli Kahin'in kimliği hakkında net bir bilgi bulunmamakla birlikte, geçmişte yaptığı tahminlerle de dikkat çektiği biliniyor. Anagold Madencilik tarafından işletilen altın madenindeki faciadan tam 5 gün önce bu uyarının gelmiş olması, olayın ilgi çekici bir boyut kazanmasına neden oldu. Kızıl Deli Kahin'in nasıl bu tahmini yaptığı ve bu konuda ne gibi yeteneklere sahip olduğu ise halen bir sır olarak kalmaya devam ediyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.