Burak Gül kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

AKP Kahramanmaraş İl Başkanlığı'na Burak Gül atandı. Hukuk alanında deneyimli Gül, Kahramanmaraş'ta partinin çalışmalarını yönetecek. Burak Gül kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ağustos 2024 16:13
Burak Gül kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

AKP Kahramanmaraş İl Başkanlığı'na Burak Gül getirildi. Hukuk alanında önemli başarılara sahip olan Gül, bu yeni görevinde partinin Kahramanmaraş'taki faaliyetlerini yönetecek.

BURAK GÜL KİMDİR? NEREDE DOĞDU? KAÇ YAŞINDA?

Burak Gül, 1976 yılında Kahramanmaraş'ta dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini burada tamamladıktan sonra, 1999 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Eğitimini tamamladıktan sonra Kahramanmaraş Barosu'na bağlı olarak avukatlık stajını başarıyla tamamladı.

BURAK GÜL'ÜN MESLEĞİ NEDİR?

Burak Gül, 2001 yılında 444 Baro Sicil Numarası ile Kahramanmaraş Barosu'na kaydoldu ve 2002 yılından bu yana serbest avukat olarak çalışmaya devam ediyor. Gül, Kahramanmaraş Barosu çatısı altında çeşitli hukuk alanlarında uzmanlaşarak müvekkillerine kapsamlı hukuki hizmet sunuyor.

BURAK GÜL'ÜN SİYASİ KARİYERİ

Burak Gül, AKP Kahramanmaraş İl Başkanlığı'na, daha önce baro başkanlığı yapmış olan Cüneyt Doğan'ın yerine atandı. AKP Teşkilat Başkanlığı'nın açıklamasında, "Kahramanmaraş İl Başkanlığı'na Sn. Burak Gül atanmıştır. Bugüne kadar gösterdiği özverili çalışmalardan dolayı vekâleten görev yapan Sn. Cüneyt Doğan’a teşekkür ediyor, yeni il başkanımıza başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.