Kahramanmaraş'ta İl Koordinasyon Kurulu 3. Dönem Toplantısında 2024 yatırımları görüşüldü

2024 yılı 3. dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer başkanlığında, 2024 yılı yatırımları ve koordinasyon konularını değerlendirmek üzere yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Temmuz 2024 17:01
Kahramanmaraş'ta İl Koordinasyon Kurulu 3. Dönem Toplantısında 2024 yatırımları görüşüldü

2024 yılı 3. dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer'in başkanlığında ve paydaş kurum temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda, temmuz ayı gündemine uygun olarak, kamu kurum ve kuruluşları ile belediyelerin 2024 yılı yatırımlarının dönemsel gerçekleşmeleri ve koordinasyon gerektiren konular ele alındı.

whatsapp-image-2024-07-22-at-16-34-271.jpeg

Açılış konuşmasını yapan Vali Ünlüer, "Koordinasyon kurulumuzun değerli üyeleri, toplantımıza hoş geldiniz. Üçüncü toplantımızda, yatırımcı kuruluşlarımız %50'ye yakın nakdi gerçekleşmeyi sağlamış durumda. İlimize verdikleri hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Yıl sonuna kadar fiziki ve nakdi gerçekleşme oranımızı %100’e yaklaştırmayı hedefliyoruz. İlimiz deprem bölgesinde bulunduğu için yoğun bir inşaat faaliyeti içindeyiz ve bu çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Paydaşlarımızla birlikte, alanında uzman arkadaşlarımızla bu işleri hızla tamamlayacağız. Yıl sonunda vatandaşlarımızın yaşam standartlarını artıracağımıza ve onlara huzurlu, yaşanabilir bir şehirde hizmet sunacağımıza inanıyorum" dedi.

Toplantı, 2024 yılı yatırımlarının dönemsel gerçekleşmeleri ve koordinasyon gerektiren konuların değerlendirilmesi ile sona erdi.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.