Kahramanmaraş'ta büyük operasyon: 91 kişi gözaltında!

Kahramanmaraş'ta 15-22 Temmuz 2024'te yapılan operasyonlarda 91 kişi yakalandı. Uyuşturucu ve silah ele geçirilirken, 52 kişi tutuklandı, trafik denetimlerinde birçok işlem yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Temmuz 2024 14:15
Kahramanmaraş'ta büyük operasyon: 91 kişi gözaltında!

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, 15 Temmuz 2024 ile 22 Temmuz 2024 tarihleri arasında Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesiyle il genelinde gerçekleştirdiği operasyonlarda 91 kişiyi gözaltına aldı. Operasyonlar sonucunda, çeşitli suçlardan aranan 67 kişi, uyuşturucu madde ticareti yapan 5 kişi ve ikamet ile iş yerlerinden hırsızlık yapan 19 kişi yakalanarak adli makamlara sevk edildi. Bu operasyonlar neticesinde 52 kişi tutuklandı.

Operasyonlar sırasında çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde, 9 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet ruhsatsız Kalaşnikof marka silah ele geçirildi.

Trafik ekiplerinin denetimlerinde ise trafik güvenliğini olumsuz etkileyen ve gürültü kirliliğine sebep olan durumlara karşı çeşitli işlemler yapıldı. Bu kapsamda, 131 araca yüksek sesle müzik dinlemekten işlem yapıldı, 82 araca abartı egzozdan işlem uygulandı ve 83 kişiye sürücü belgesiz araç kullanmaktan ceza kesildi.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.