Kahramanmaraş'ta Havaalanı Konteyner Kent: Şehir Hastanesine Kolay Ulaşım Fırsatı!

Büyükşehir, Havaalanı Konteyner Kent sakinlerinin şehir hastanesi ve merkeze ulaşımını kolaylaştırıyor! Toplu taşıma hizmetimizle hayatınızı kolaylaştırıyoruz.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ekim 2023 17:48
Kahramanmaraş'ta Havaalanı Konteyner Kent: Şehir Hastanesine Kolay Ulaşım Fırsatı!

Büyükşehir Belediyesi, Erkenez Mahallesi'nde yer alan Havaalanı Konteyner Kent'te yaşayan vatandaşların şehir hastanesi ve merkeze olan ulaşımını kolaylaştırmak adına önemli bir adım attı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki toplu ulaşımı geliştirmeye yönelik çalışmalarına devam ederken, Dulkadiroğlu ilçesi Erkenez Mahallesi'nde bulunan Havaalanı Konteyner Kent sakinlerinin ulaşımını da göz önünde bulundurdu.

buyuksehir-belediyesi-ile-konteyner-kent-sakinlerine-konforlu-ulasim.jpg

Bu doğrultuda, 44 numaralı Kültürpark – Erkenez – Karacasu TOKİ – Necip Fazıl Şehir Hastanesi hattı, Havaalanı Konteyner Kent'te ikamet eden vatandaşlar için hizmete açıldı. Ayrıca, konteyner kente yeni otobüs durakları eklenerek, geçici konaklama merkezinde yaşayan vatandaşların şehir hastanesi ve merkeze ulaşımı büyük ölçüde kolaylaştırıldı. Bu yenilikle birlikte, bölge halkı ulaşım konusunda yaşadığı sıkıntıların azalmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e teşekkür ettiler.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.