Kahramanmaraş Depremi Önceden Bildi, Şimdi O Bölgeyi Uyarıyor!

Deprem kâhini Frank Hoogerbeets, Türkiye'deki depremi önceden tahmin etti, şimdi Pakistan için uyarıda bulundu. Felaket önceden görülüyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ekim 2023 14:04
Kahramanmaraş Depremi Önceden Bildi, Şimdi O Bölgeyi Uyarıyor!

Bir deprem kâhini olan Frank Hoogerbeets, yaklaşan felaketi önceden tahmin etti! Türkiye'deki Kahramanmaraş merkezli depremi günler öncesinden öngörerek bölgeyi uyardı: "48 saat içinde deprem olacak!"

Hollandalı deprem tahmin uzmanı Frank Hoogerbeets, Türkiye'deki Kahramanmaraş merkezli büyük depremi günler önce tahmin etmiş ve bu doğrultuda uyarılarda bulunmuştu.

deprem-kahini-frank-hoogerbeets-kahramanmaras-depremi-onceden-bildi-simdi-yine-uyariyor.jpg

Kendisine "Deprem Kahini" unvanını kazandıran Hoogerbeets, şimdi de Pakistan için bir uyarıda bulundu. Hollandalı uzman, Pakistan'da büyük bir deprem olacağını iddia etti. Hoogerbeets, "SSGEOS" adlı araştırma grubuyla çalışmalarını yürüterek bu tahminde bulundu.

SSGEOS tarafından yapılan açıklamaya göre, Pakistan'da yaklaşık 48 saat içinde büyük bir deprem meydana geleceği öne sürüldü. Hoogerbeets'in geçmişteki doğru tahminleri, Pakistan halkında endişe ve korku yarattı. Türkiye'deki deprem felaketi önceden tahmin edilmiş olması, Hoogerbeets'in uyarılarını daha da dikkate değer kıldı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.