Kahramanmaraş'ta Deprem Mi Oldu? Son Dakika Deprem Haberleri!

"Kahramanmaraş'ta son günlerde meydana gelen büyük depremler ve artçı sarsıntılar endişe yaratıyor. 3 Eylül Kahramanmaraş'ta deprem medyana geldi. İşte detaylar!

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ekim 2023 11:38
Kahramanmaraş'ta Deprem Mi Oldu? Son Dakika Deprem Haberleri!

Türkiye son günlerde depremlerle sallanıyor. Özellikle Kahramanmaraş'ta yaşanan büyük depremler, halk arasında endişe yaratıyor. Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 7,7 şiddetindeki deprem, 6 Şubat günü sabaha karşı 10 kenti derinden etkiledi.

Gaziantep, Adana, Hatay, Şanlıurfa, Malatya, Kilis, Diyarbakır, Osmaniye, Adıyaman ve Kayseri'de de hissedilen depremin ardından artçı sarsıntılar da devam ediyor.

son-dakika-depremler-kahramanmarasta-sarsintilar-suruyor.jpg

3 EKİM TARİHİNDE KAHRAMANMARAŞ'TA MEYDANA GELEN DEPREMLER

3 Ekim Salı günü Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde 2.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 08:41:53'te gerçekleşen bu sarsıntının derinliği 7 km olarak ölçüldü. Halk, depremin ardından güvenli alanlara tahliye edilirken, yetkililer de bölgedeki durumu yakından izliyor.

Depremlerin güncel durumunu öğrenmek için Kandilli Rasathanesi ve AFAD'ın resmi web sitelerini takip edebilirsiniz. Bu platformlarda en güncel verilerle anlık deprem analizleri yapılır ve kamuoyuna sunulur. Güvenliğiniz için yetkililerin talimatlarını dikkate almanız önem taşıyor.

İlgili Haberler
Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.