Kahramanmaraş'ta Çocuklar KAÇSAM ile Renkli Anılar Yaşıyor!

KAÇSAM'da çocuklar, uzman eğitmenler eşliğinde el becerilerini geliştiriyor, yarışmalarla eğlenip zamanlarını verimli değerlendiriyorlar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Aralık 2023 16:28
Kahramanmaraş'ta Çocuklar KAÇSAM ile Renkli Anılar Yaşıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, çocuklara yönelik düzenlediği Çocuk Sanat Merkezi'nde eğitimlerine devam ediyor. Uzman eğitmenler tarafından verilen derslerle birlikte çocuklar, el becerilerini geliştirirken çeşitli yarışmalar aracılığıyla da eğlenceli vakit geçiriyorlar.

Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hizmet sunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, farklı yaş gruplarına yönelik kültür-sanat etkinliklerini sürdürerek vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

kahramanmarasta-cocuklar-kacsamda-hem-egleniyor-hem-ogreniyor.jpg

Mesleki ve sosyal gelişimlerine destek sağlamak, ekonomik ve kültürel kazanımlarını artırmak amacıyla hayata geçirilen Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları'nın yanı sıra, çocuklara yönelik Kahramanmaraş Çocuk Sanat Merkezi (KAÇSAM) kapsamında Satranç Atölyesi, Akıl ve Zekâ Oyunları, Yaratıcı Drama, Çocuklar için Felsefe P4C, Masal Saati, Hızlı Okuma ve Oyun Terapistliği gibi eğitimler devam etmektedir. Uzman eğitmenler tarafından verilen bu eğitimlerle çocuklar, el becerilerini geliştirirken çeşitli yarışmalar aracılığıyla da eğlenceli bir zaman geçirme fırsatı buluyorlar.

KAÇSAM'da düzenlenen yarışmalarda derece elde eden çocuklar için özel olarak düzenlenen ‘Kendi Hediyeni Kendin Yap’ etkinliği, çocukların hayal güçlerini ön plana çıkarmalarına olanak tanıdı. Etkinlikte, renkli ve yaratıcı ürünler ortaya çıkan çocuklar, keyifli anlar yaşayarak eğlencenin tadını çıkardılar.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.