Güngör, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na Katıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda, seçimler, ekonomi ve dış politika konularında değerlendirmelerde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Aralık 2023 16:30
Güngör, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na Katıldı

Başkan Hayrettin Güngör, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na iştirak etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör, toplantıya AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz ve Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı ile birlikte katıldı. Toplantı, AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mayıs ayındaki Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri, ekonomi ve dış politika konularında değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Güngör, toplantının hayırlı olmasını temenni ederek, "Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle gerçekleşen partimizin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na İl Başkanımız Fırat Görgel ve diğer kolların başkanlarıyla birlikte katıldık. Cumhurbaşkanımızın konuşmalarını dinledik. Toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.