Kahramanmaraş'ta 20 Temmuz'da Ahşap Oyma Atölyesi başlıyor!

Büyükşehir Belediyesi, Piazza AVM iş birliğiyle 20 Temmuz'da Ahşap Oyma Atölyesi düzenliyor. Katılımcılar sanatsal ve kültürel bir deneyim yaşama fırsatı bulacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Temmuz 2024 17:13
Kahramanmaraş'ta 20 Temmuz'da Ahşap Oyma Atölyesi başlıyor!

Büyükşehir Belediyesi, Piazza AVM iş birliğiyle 20 Temmuz Cumartesi günü Ahşap Oyma Atölyesi düzenliyor. Piazza AVM’de gerçekleşecek bu etkinlikte katılımcılara hem sanatsal hem de kültürel bir deneyim sunulacak.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çeşitli kültür sanat etkinliklerini vatandaşlarla buluşturan, meslek edindirme kurslarında binlerce kişiye eğitim veren ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, el sanatlarına ilgi duyanlar için yeni bir etkinlik daha organize ediyor. Piazza AVM iş birliğiyle düzenlenecek olan Ahşap Oyma Atölyesi, katılımcılara ahşap oyma sanatının inceliklerini öğrenme ve el becerilerini geliştirme fırsatı sunacak. 20 Temmuz Cumartesi günü 14.00 – 18.00 saatleri arasında Piazza AVM’nin zemin katında düzenlenecek bu atölyeye, sanata ve el işlerine ilgi duyan herkes davetlidir.

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlarla buluşturacağı eğlenceli ve renkli atölyelere devam edeceğini duyurdu.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.