Kahramanmaraş protokolünden YÖK’e önemli ziyaret

Kahramanmaraş il protokolü, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım ile YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ı ziyaret ederek yükseköğretimde işbirliklerini ve kaliteyi artırmayı görüştü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Temmuz 2024 09:41
Kahramanmaraş protokolünden YÖK’e önemli ziyaret

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım’ın da dahil olduğu Kahramanmaraş il protokolü, Yükseköğretim Kurulu Başkanı (YÖK) Prof. Dr. Erol Özvar’a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığında gerçekleşen bu ziyarete, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Prof. Dr. Vahit Kirişci, Ömer Oruç Bilal Debgici, Mevlüt Kurt, Tuba Köksal, Prof. Dr. Mehmet Şahin, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, KİÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu, Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı ve YÖK temsilcileri katılım sağladı.

Ziyaret esnasında, Kahramanmaraş’ta yükseköğretimin mevcut durumu ve geleceği ele alındı. Toplantıda, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ve Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi'nin yükseköğretimde kaliteyi ve işbirliklerini artırmaya yönelik yapacağı çalışmalar ve bu iş birliklerinin güçlendirilmesi konuları da gündeme getirildi. Ayrıca, sanayi ve üniversite işbirlikleri yeni nesil üniversite misyonuna uygun şekilde planlandı.

Toplantı, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.