Kahramanmaraş Büyükşehir Göksun’da ulaşım standardını yükseltiyor

Büyükşehir Belediyesi, Göksun’un Kavşut Mahallesi'nde yeni mezarlığa ulaşımı sağlayan yolları kilit parke ile kaplayarak ulaşım kalitesini artırıyor ve yatırımlarına devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Temmuz 2024 15:54
Kahramanmaraş Büyükşehir Göksun’da ulaşım standardını yükseltiyor

Büyükşehir Belediyesi, Göksun'un Kavşut Mahallesi'nde inşa edilen yeni mezarlığa ulaşımı sağlayan yolları ve mezarlık içerisindeki stabilize yolları kilit parke ile kaplayarak ulaşım standardını yükseltiyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezi yanı sıra ilçelerde ve kırsal mahallelerde de ulaşım altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlara daha konforlu seyahat imkânı sunmak amacıyla yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında, Göksun’un Kavşut Mahallesi'nde yeni mezarlığa ulaşımı sağlayan arterde zemin hazırlıkları tamamlandıktan sonra kilit parke ve bordür uygulamalarına başlandı. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalarla, mezarlık yolu ve mezarlık içindeki yollar toplam 4 bin metrekare kilit parke ile kaplanıyor. Yoğun bir tempoyla sürdürülen bu çalışmalarla, yeni mezarlık yolunun ulaşım kalitesinin artırılması hedefleniyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, yerleşim yerlerinin ulaşım standardının yükseltilmesi için yol bakım, onarım, yenileme ve asfalt uygulamalarının kesintisiz devam ettiği belirtildi.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.