Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 37 personel alacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı AKBEL A.Ş., 37 personel alımı yapacak. Ekskavatör operatörü, güvenlik görevlisi ve otobüs şoförü pozisyonlarına başvurular başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Temmuz 2024 17:10
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 37 personel alacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı AKBEL A.Ş., çeşitli pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurdu. Açık pozisyonlar ve aranan şartlar aşağıda detaylandırılmıştır.

Açık Pozisyonlar

Sıra No Ünvan Sayı

1 Ekskavatör Operatörü 1

2 Güvenlik Görevlisi (Silahlı) 15

3 Otobüs Şoförü 20

4 Otobüs Şoförü 1

Toplam 37

ARANAN ŞARTLAR

Genel Şartlar:

2018/11608 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan İl Özel İdareleri, Belediyeler ve Bağlı Kuruluşları ile Bunların Üyesi Olduğu Mahalli İdare Birliklerinin Personel Çalıştırmasına Dayalı Hizmetlerin Gördürülmesine İlişkin Usul ve Esasların 4’üncü maddesindeki şartları taşımak.

Vardiya sistemine göre çalışmaya engel sağlık sorunlarının olmaması.

Görev yapılacak yerde ikamet etmeyi kabul etmek.

Ekskavatör Operatörü pozisyonu için Elbistan, Güvenlik Görevlisi ve Otobüs Şoförü pozisyonları için Kahramanmaraş (ilçeler dâhil), 4 numaralı otobüs şoförü pozisyonu için Andırın nüfusuna kayıtlı olmak.

Güvenlik Görevlisi pozisyonunda 35 yaşını, diğer pozisyonlarda 45 yaşını geçmemiş olmak.

Güvenlik Görevlisi Pozisyonu:

5188 sayılı Kanun gereği Silahlı Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip olmak.

En az ön lisans düzeyinde mezun olmak.

Ekskavatör Operatörü Pozisyonu:

Gerekli sürücü ve/veya operatörlük belgesine sahip olmak.

Otobüs Şoförü Pozisyonu:

D sınıfı (eski tip E) sürücü belgesine sahip olmak.

Psikoteknik ve SRC belgelerine sahip olmak.

En az lise mezunu olmak.

4857 sayılı İş Kanunu’nun 25’inci maddesi kapsamında kasıt ya da kusurlu davranışları sebebiyle iş akdi feshedilmemiş olmak (İşten Çıkış Nedenini gösteren SGK Hizmet Dökümü belgesi e-Devlet üzerinden temin edilecektir).

Ehliyetine alkol, uyuşturucu madde vb. nedenlerden dolayı işlem yapılmamış ve ceza puanından dolayı ehliyetine el konulmamış olmak (Bu belge, “sürücü belgesi detay bilgisi” Emniyet Müdürlüğünden temin edilecektir).

Tecrübe Durumu:

Başvurulan pozisyona ilişkin en az 1 yıllık iş tecrübesine sahip olmak.

1 yıllık tecrübe şartını sağlayan yeterli başvuru olmaması halinde sınava çağrılacak adaylar tecrübe süresi en uzun olandan başlamak üzere değerlendirilecektir.

İş tecrübe durumu, aday tarafından e-Devlet üzerinden alınacak İşten Çıkış Nedeni kodlu SGK hizmet dökümü ve çalışılan işyerlerinden alınacak olan onaylı iş deneyim belgesi ile belgelenecektir.

BAŞVURU SÜRECİ

Başvuru şartlarını taşıyan adayların, 17 Temmuz 2024 - 22 Temmuz 2024 tarihleri arasında AKBEL A.Ş. başvuru formu üzerinden online başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuru esnasında adaylar farklı evrak yüklemeyecek ve her aday yalnızca bir pozisyona başvurabilecektir.

Sınav ve Değerlendirme Süreci

Güvenlik Görevlisi Pozisyonu:

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar arasından diploma notu sıralaması esas alınarak, alınacak personel sayısının 6 katı aday uygulamalı ve/veya sözlü sınava tabi tutulacaktır.

Yeterli koşulları sağlayan aday bulunmaması halinde diploma notu esas alınarak başvuran diğer adaylar arasından her pozisyon için 6 katı aday sınava davet edilecektir.

Diğer Pozisyonlar:

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar arasından tecrübe durumu dikkate alınarak, alınacak personel sayısının 6 katı aday uygulamalı ve/veya sözlü sınava tabi tutulacaktır.

Yeterli koşulları sağlayan aday bulunmaması halinde tecrübe süresi dikkate alınarak başvuran diğer adaylar arasından her pozisyon için 6 katı aday sınava davet edilecektir.

Başvurusu kabul edilen ve sınava tabi tutulacak adaylar, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi web sitesinde ilan edilecektir.

Başvuru şartlarını taşıyan adayların, 17.07.2024 – 22.07.2024 tarihleri arasında https://kahramanmaras.bel.tr/form/kahramanmaras-buyuksehir-belediyesi-akbel-as-personel-alimi-basvuru-formu-17072024-21126 web adresi üzerinden online başvuru yapmaları gerekmektedir.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.