Kahramanmaraş İtfaiyesi Göğsümüzü Kabarttı: Başkan Güngör'den Övgü Dolu Ziyaret!

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Güngör, itfaiye teşkilatını ziyaret ederek fedakar çalışanları takdir etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ekim 2023 18:51
Kahramanmaraş İtfaiyesi Göğsümüzü Kabarttı: Başkan Güngör'den Övgü Dolu Ziyaret!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İtfaiye Daire Başkanlığı'nı ziyaret ederek teşkilatın fedakar personeliyle buluştu. Ziyarette, Başkan Güngör, itfaiye çalışanlarının özellikle deprem gibi acil durumlarda sergilediği olağanüstü çaba ve başarılarına vurgu yaparak, onları takdir etti.

Başkan Güngör, ziyaret sırasında Daire Başkanı Onur Erdi'den itfaiye teşkilatının güncel faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Ayrıca, itfaiye personeliyle samimi bir sohbet gerçekleştirerek, çalışmalarında kolaylık ve başarılar diledi.

depremlerde-kahramanca-baskan-gungorden-itfaiyecilere-tesekkur-ziyareti.jpg

Güngör, “Kahraman itfaiyecilerimizin her türlü afet ve acil durumda halkımızın yanında olması, özellikle de deprem gibi zorlu süreçlerde gösterdikleri olağanüstü çaba ve başarılarla birçok vatandaşımızın hayatını kurtarmalarına vesile oluyor. Bu yüzden itfaiye teşkilatımızın kahraman çalışanlarını ziyaret etmek istedik. Şehrimizin güvenliği ve halkımızın refahı için gece gündüz demeden görev yapan kahraman itfaiyecilerimize minnettarız. Rabbim, onların güçlerini artırsın” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.