Kahramanmaraş'ta Deprem Şehitlerini Anma ve Hatim Gecesi: Dayanışmanın Gücü!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı, deprem şehitlerini anma gecesinde bir araya gelerek dayanışmayı vurguladı. Yeni Kahramanmaraş için birlikte güçleniyoruz.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ekim 2023 15:48
Kahramanmaraş'ta Deprem Şehitlerini Anma ve Hatim Gecesi: Dayanışmanın Gücü!

Bertiz Vakfı tarafından düzenlenen 'Deprem Şehitlerini Anma ve Hatim Gecesi' programına katılan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, "6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için düzenlenen bu organizasyona katıldık.

Bu acı felakette hayatını kaybeden kardeşlerimize bir kez daha rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz. Bu tür acıları bir daha yaşamamak için yeni Kahramanmaraş'ı daha güçlü ve dayanıklı bir şekilde inşa ediyoruz" şeklinde konuştu.

deprem-sehitlerini-anma-gecesi-kahramanmarasta-toplumsal-dayanisma.jpg

Güngör, programın düzenlenmesine emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. 6 Şubat, devletin ve milletin dayanışma içinde olduğu bir gün olarak hatırlanacak bir tarihtir. Depremin hemen ardından, hemşehrilerimize yardım etmek ve yaralarını sarmak için elimizden geleni yaptık. Herkesin farklı hikayeleri ve acıları vardır, ancak hep birlikte bu zorlu süreci atlatmaya çalıştık. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliği altında tüm kurumlar, STK'lar ve toplum, bu zor dönemde yanımızdaydılar. Depremde yaşamını yitiren kardeşlerimize bir kez daha rahmet, yakınlarına ise sabır diliyoruz. Bu tür acıları bir daha yaşamamak için yeni Kahramanmaraş'ı daha güçlü ve dayanıklı bir şekilde inşa etmek en büyük hedefimizdir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.