Kahramanmaraş İşletmeleri Kararlılıkla Faaliyetlerine Devam Ediyor!

Başkan Güngör, Kahramanmaraş'taki tekstil sektöründe önemli bir rol oynayan Aral Tekstil'i ziyaret etti. İşletmenin kararlı faaliyetlerini inceledi, çalışanlarla sohbet etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ekim 2023 18:54
Kahramanmaraş İşletmeleri Kararlılıkla Faaliyetlerine Devam Ediyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Vali Mükerrem Ünlüer ve İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ile birlikte, şehirde önemli bir rol oynayan tekstil firmalarından biri olan Aral Tekstil'i ziyaret etti. Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Çinkay ve işletme çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Güngör, işletmenin faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler aldı.

Şehir genelinde işletme ve fabrika ziyaretlerine devam eden Başkan Güngör, Aral Tekstil'i ziyaret ederek Vali Ünlüer ile birlikte incelemelerde bulundu. Ziyaretin ardından öğle yemeğinde işletme çalışanlarının misafiri olan Başkan Güngör, Abdullah Çinkay ve çalışanlarına nazik misafirperverlikleri için teşekkür etti.

kahramanmarasin-tekstil-gucu-aral-tekstil-baskan-gungoru-agirladi.jpg

Başkan Güngör, ziyaret sonrasında şu açıklamalarda bulundu: "Ülkemizde tekstil üretiminin büyük bir kısmını gerçekleştiren şehrimizde, depremin ardından işletmelerimiz daha büyük bir kararlılıkla faaliyetlerine devam ediyor. Bugün Valimiz Sayın Mükerrem Ünlüer ve İl Emniyet Müdürümüz ile birlikte, sektörde uzun yıllardır hizmet veren Aral Tekstil'i ziyaret ettik. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Abdullah Çinkay'dan işletmenin çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldık. İşletme çalışanlarıyla bir araya geldik, sohbet ettik ve onların sofralarına misafir olduk. Şehrimizdeki ticaretin canlanması için çaba gösteren herkese teşekkür ediyor, kendilerine kolaylıklar diliyoruz."

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.