Kahramanmaraş Göksun'da ulaşım konforu yenileniyor: Kırıkkuyu arterine yenilik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun'da Kaleboynu Mahallesi'ne bağlı Kırıkkuyu mevkiinde 6.000 m² kilit parke ve bordür uygulayarak ulaşımı güçlendiriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Temmuz 2024 15:34
Kahramanmaraş Göksun'da ulaşım konforu yenileniyor: Kırıkkuyu arterine yenilik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun'un Kaleboynu Mahallesi'ne bağlı Kırıkkuyu mevkiinde kilit parke uygulamaları gerçekleştiriyor. Kırıkkuyu mevkiini Kaleboynu Grup Yolu'na bağlayan arter, 6 bin metrekarelik kilit parke ve bordür ile yenileniyor.

Şehrin ulaşım standardını yükselterek vatandaşlara daha konforlu seyahat imkanı sunmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Göksun kırsalında yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalardan biri de Kaleboynu Mahallesi'ne bağlı Kırıkkuyu mevkiinde gerçekleştiriliyor. Kırıkkuyu'nun Kaleboynu Grup Yolu'na bağlanan 40 hanelik mevkisi, yağışlar ve kış aylarında ulaşımı olumsuz etkileyen stabilize bir arter olarak biliniyor. Bu nedenle, artere 6 bin metrekarelik kilit parke ve bordür uygulaması yapılarak ulaşımın daha güvenli hale getirilmesi planlanıyor. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, şehrin ulaşım ağının sürekli olarak güçlendirilmesi ve iyileştirilmesi için yatırımların kesintisiz devam ettiğini belirtiyor.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.