Kahramanmaraş Elbistan'da Ücretsiz İnternetten Sanat Atölyelerine: Yeni Kültür Evleri Geliyor!

Elbistan Belediyesi Modern Kültür Evleri Kazandırıyor! Ücretsiz internetten spor alanlarına, eğitimden oyun gruplarına her ihtiyaca cevap veren bu evlerle sosyal hayatınız zenginleşecek!

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ekim 2023 13:09
Kahramanmaraş Elbistan'da Ücretsiz İnternetten Sanat Atölyelerine: Yeni Kültür Evleri Geliyor!

Kahramanmaraş Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, şehirdeki sosyal yaşamı daha da zenginleştirmek amacıyla 5 mahalleye modern Kültür Evleri yapılacağını müjdeledi. Bu projenin şehrin dokusunu güçlendireceğine inanan Başkan Gürbüz, yeni merkezlerin kısa süre içinde ihalesinin gerçekleşeceğini belirtti. Bu evler, ücretsiz internet erişiminden spor aletlerine kadar birçok imkânı sunacak şekilde tasarlanmıştır.

kahramanmarasta-5-mahalleye-mujde-5-yeni-kultur-evi-yapilacak.jpeg

MAHALLE SAKİNLERİNE ÖZEL İMKANLAR SUNACAK KÜLTÜR EVLERİ

Başkan Gürbüz, projenin ayrıntılarını paylaşarak, "Elbistan Belediyesi olarak vatandaşlarımızın yanında olmak ve onları desteklemek amacıyla çalışıyoruz. Yaptığımız Kültür Evleri projesiyle gençlerimizin ve annelerimizin eğitim ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyoruz. Bahçelievler, Tepebaşı, Battalgazi, Kümbet ve Orhangazi mahallelerinde inşa edilecek olan bu evler, kütüphane, eğitmenler, ücretsiz internet, spor alanları, çocuk oyun grupları gibi birçok olanak sunacak. Hem gençlerimizin hem de annelerimizin yaşamını kolaylaştıracak bir merkez olacak" dedi.

elbistanda-sosyal-donusum-5-mahalleye-yeni-kultur-evleri-geliyor.jpeg

ELBİSTAN, YENİDEN DOĞUŞUNU KUTLUYOR

Elbistan'ın zorlu dönemleri atlattığını ve şehrin yeniden doğuşunun müjdesini veren Başkan Gürbüz, "Geçirdiğimiz felaket sonrasında hükümetimizin sağladığı destekle ayakta kaldık. Şimdi ise şehrimizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalışıyoruz. Kültür Evleri projesi de bu çabalarımızın bir yansımasıdır. Elbistan'ı normalleşmiş, sosyal hayatı güçlü bir şehir haline getirmek istiyoruz. Bu proje sadece bir başlangıç. Hemşehrilerimiz, yakın gelecekte daha güzel bir Elbistan'a kavuşmanın sevincini yaşayacaklar" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.