Kahramanmaraş'ta Çocuklar İçin Büyülü Anlar: Maydonoz Sihirbaz’a Karşı!

Kahramanmaraş'taki Minikler! Büyülü bir dünyaya davetlisiniz! Ücretsiz 'Maydonoz Sihirbaz’a Karşı' gösterisi, 8 Ekim'de NFK Kültür Merkezi'nde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ekim 2023 19:43
Kahramanmaraş'ta Çocuklar İçin Büyülü Anlar: Maydonoz Sihirbaz’a Karşı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 8 Ekim Pazar günü NFK Kültür Merkezi’nde minik izleyicilere özel bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Ücretsiz olarak sunulacak olan "Maydonoz Sihirbaz’a Karşı" adlı müzikal güldürü ve illüzyon gösterisi, çocukları büyülü bir dünyaya davet ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, farklı yaş gruplarına hitap eden sosyal ve kültürel etkinliklerine bir yenisini ekliyor. Deprem sonrası çocukların psiko-sosyal desteklerini sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlik, Maydonoz Sihirbaz’a Karşı adlı müzikal güldürü ve illüzyon gösterisi olarak hayat bulacak. Gösteri, 8 Ekim Pazar günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde saat 13.00 ve 15.00’da olmak üzere iki seans halinde sahnelenecek.

Tüm çocuklar, bu büyülü gösteriye katılmaya davet ediliyor. Ücretsiz olarak sunulan etkinlik, minik izleyicilere unutulmaz bir deneyim vaat ediyor. Maydonoz Sihirbaz’a Karşı gösterisi, müzik, güldürü ve illüzyonun harmanlandığı eğlenceli bir atmosfer sunarak minik izleyicileri büyüleyecek. Bu özel etkinlik, çocukların keyifli bir gün geçirmesini sağlayacak. Unutulmaz anlar yaşamak isteyen tüm çocuklar, 8 Ekim Pazar günü NFK Kültür Merkezi’nde Maydonoz Sihirbaz’a Karşı gösterisinde buluşmak için sabırsızlanıyoruz!

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.