Bugün hava Kahramanmaraş'ta (16 Ekim) nasıl olacak?

Kahramanmaraş'ta 16 Ekim 2024 tarihleri için hava durumu raporu açıklandı. Kahramanmaraş'ta hava durumu merak ediliyor. Bugün, yarın ve ileriki günlerde yağış beklenip beklenmediği ve hava durumunun nasıl olacağına dair bilgiler araştırılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2024 08:47
Bugün hava Kahramanmaraş'ta (16 Ekim) nasıl olacak?

Kahramanmaraş'ta bugün hava genellikle parçalı bulutlu olacak.

Öğle ile akşam saatleri arasında özellikle Düldül Dağı ve Türkoğlu'nun yüksek mahallelerinde yerel ve kısa süreli sağanak yağış geçişleri bekleniyor. Bu yağışlar hafif olup, bazı bölgelerde gök gürültülü sağanaklara da dönüşebilir. Akşam saatlerinde yağışlar Kadirli ve Düziçi üzerinden Andırın'a kadar uzanabilir. Ancak, şehrin merkezinde ve diğer bölgelerde önemli bir yağış beklenmiyor.

Sıcaklıklar güney ilçelerde 29-30°C arasında seyrederken, kuzeyde 24-26°C, Andırın çevresinde ise 23°C civarında olacak. Perşembe ve Cuma günleri sıcaklıklarda hızlı bir düşüş yaşanacak. Ancak yağışların büyük bir kısmı Andırın çevresiyle sınırlı kalacak.

Gece saatlerinde hava serinleyecek. Hafta sonuna doğru özellikle kuzey ilçelerde, Göksun civarında gece sıcaklıklarının 0°C'nin altına inme ihtimali bulunuyor. Ayrıca, bölgede orman yangını riski devam ettiği için dikkatli olunması gerekiyor.

Rüzgar ise güney ve batı yönlerinden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek. Cuma ve Cumartesi günleri ise kuzeyden sert rüzgarlar bekleniyor.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
İmtiyaz sahibi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.