Milli Takımın çeyrek final coşkusu: Büyükşehir Belediyesi dev ekranlarla destek verdi

Büyükşehir Belediyesi, A Milli Futbol Takımımızın Hollanda ile oynadığı çeyrek final maçını dev ekranlarda futbolseverlerle buluşturdu ve büyük bir heyecan yaşandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Temmuz 2024 10:43
Milli Takımın çeyrek final coşkusu: Büyükşehir Belediyesi dev ekranlarla destek verdi

Büyükşehir Belediyesi, A Milli Futbol Takımımızın Hollanda ile oynadığı çeyrek final maçını dev ekranlarda futbolseverlerle buluşturdu. Başkan Fırat Görgel de maçı Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi’nde halkla birlikte izledi.

detay-2.jpg

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın Almanya’da düzenlenen çeyrek finalinde A Milli Futbol Takımımız, Hollanda ile karşılaştı. Bu büyük mücadele, Onikişubat’ta Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi ve Dulkadiroğlu’nda Ballıca İlkokulu bahçesinde kurulan dev ekranlardan canlı yayınlandı. Büyükşehir Belediyesi, grup aşaması ve son 16 turunda olduğu gibi çeyrek finalde de milli heyecanı dev ekranlarda vatandaşlarla paylaştı. Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel de bu zorlu maçı Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi’nde vatandaşlarla birlikte izledi. İlk yarıyı güçlü rakibi karşısında 1-0 önde tamamlayan Milliler, sahadan 2-1 mağlup ayrılarak turnuvaya çeyrek finalde veda etti. Ellerinde bayraklarla büyük bir heyecanla 90 dakikayı takip eden futbolseverler, turnuva boyunca gösterdikleri mücadele nedeniyle Millilerimizi ayakta alkışladı.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.