Dulkadiroğlu Belediyesi Arzu ve Cuma'nın düğün hayalini gerçekleştirdi

Dulkadiroğlu Belediyesi, Arzu Kurt ve Cuma Sarıtaş çiftinin düğün hayalini gerçekleştirdi. Başkan Akpınar, engelsiz bir yaşam için eşit fırsatlar sunmanın önemini vurguladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Temmuz 2024 09:43
Dulkadiroğlu Belediyesi Arzu ve Cuma'nın düğün hayalini gerçekleştirdi

Dulkadiroğlu Belediyesi, Arzu Kurt ve Cuma Sarıtaş çiftinin düğün törenini düzenleyerek, onların hayallerini gerçekleştirme yolunda anlamlı bir adım attı. Arzu Kurt'un en büyük hayali olan gelinlik giymek, Belediye Başkanı Mehmet Akpınar’ın öncülüğünde gerçeğe dönüştü. Engelsiz bir yaşam için mutluluklarını evlilikle taçlandırmak isteyen çiftin düğünü, Beyaz Saray Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi.

nsrt1768.jpg

Belediye Başkan Yardımcısı Latif Öztürk'ün değerli katkılarıyla düzenlenen bu özel törende, çiftin tüm masrafları Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından karşılandı. Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, törende yaptığı konuşmada, toplumun tüm bireylerine eşit fırsatlar sunmanın önemine vurgu yaparak, "Her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Arzu ve Cuma Sarıtaş çiftimizin mutluluğu bizim için büyük bir gurur kaynağıdır. Dulkadiroğlu Belediyesi olarak, engelsiz bir yaşam için atılan her adımda vatandaşlarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz. Bu tür anlamlı projelerde yer almak ve vatandaşlarımızın hayallerine ortak olmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz," dedi.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.