Başkan Görgel’den şehit kızına sürpriz doğum günü

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, şehit Hakan Duyğal’ın kızı Meyra'ya sürpriz doğum günü kutlaması yaptı, yeni yaşında sağlık, huzur ve mutluluk diledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Haziran 2024 17:00

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, şehit Hakan Duyğal’ın kızı Meyra’ya sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptı. Görgel, “Şehidimizin bize emaneti olan Meyra’nın doğum gününü kutladık. Yeni yaşının ona sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

Her zaman vatandaşlarla iç içe olan ve onların sorunlarını çözmek için çaba gösteren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, şehit Hakan Duyğal’ın kızı Meyra için özel bir doğum günü etkinliği düzenledi. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe; Başkan Fırat Görgel’in eşi İlknur Görgel, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mutlu Kaya, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Müslüm Ferdi Bozkurt, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Ali Küpeli, şehit yakınları ve gaziler de katıldı. Doğum günü sürprizini çok beğendiğini belirten Meyra Duyğal, Başkan Fırat Görgel’e teşekkür etti. Görgel, Meyra Duyğal’ın doğum gününü kutlayarak yeni yaşının ona sağlık ve huzur getirmesini diledi ve program boyunca şehit çocuklarıyla yakından ilgilendi. Etkinlik sonrası konuşan Başkan Görgel, “Bugün, şehidimiz Hakan Duyğal’ın kızı Meyra’nın doğum günü vesilesiyle bir araya geldik. Şehidimizin bize emaneti olan Meyra’nın yeni yaşını kutladık. Yeni yaşının ona sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Rabbim nice yaşlara ulaştırsın” dedi.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.