Ahmet Şahin Kimdir?

Kahramanmaraş Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Şahin’in hayatı, biyografisi araştırılıyor, Dr. Rümeysa Keleş kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Detaylar haberimizde…

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ekim 2023 13:21
Ahmet Şahin Kimdir?

Ahmet Şahin, 2006 yılında Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. İnşaat sektöründe hem alaylı bir profesyonel olarak yetişmiş hem de akademik anlamda eğitim almış biri olarak bilinir. Ahmet Şahin'in ailesi de inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir aileden gelmektedir, bu da onun sektöre olan ilgisini ve bilgisini daha da derinleştirmiştir.

Kariyerine Develi Belediyesi'nde başlayan Şahin, 2009-2014 yılları arasında burada görev yapmıştır. Daha sonra, Kayseri Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü'nde çalışmış ve buradaki tecrübesiyle Şırnak'a İl Müdürü olarak atanmıştır. Son olarak, birikimleri ve sektördeki deneyimleriyle Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda Daire Başkanı olarak görev yapmaktadır. Şahin, mesleki birikimleri ve yönetim yetenekleri ile sektörde önemli bir isim olarak tanınır ve çeşitli görevlerde bulunarak kariyerinde başarılı bir şekilde ilerlemiştir. Son olarak Kahramanmaraş Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanmıştır.

İlgili Haberler
Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.