Vezir Hoca Bulvarı Yenilendi! Dulkadiroğlu'nda Ulaşım Rahatladı

Dulkadiroğlu'nun en işlek caddelerinden biri olan Vezir Hoca Bulvarı'nda sıcak asfalt çalışmaları başladı. Ulaşım konforu ve güvenliği artacak!

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mart 2024 17:28
Vezir Hoca Bulvarı Yenilendi! Dulkadiroğlu'nda Ulaşım Rahatladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu'nun en işlek caddelerinden biri olan Vezir Hoca Bulvarı'nda deforme olan ve ulaşım konforunu olumsuz etkileyen kısımları sıcak asfaltla yeniliyor.

Yıldızevler Konutları ve geçici konaklama merkezine ulaşımı sağlayan, ayrıca Çağlayancerit Yolu'na bağlanan Vezir Hoca Bulvarı'nda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri hummalı bir çalışma yürütüyor. Deforme olan kısımlar sıcak asfaltla yenilenerek, bölgedeki ulaşımda konfor ve güvenlik artırılıyor.

Şehir genelinde ulaşımın iyileştirilmesi noktasında çalışmaların artarak devam ettiği belirtildi. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat edebilmeleri için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Vezir Hoca Bulvarı'nda da deforme olan kısımları sıcak asfaltla yenileyerek, ulaşım konforunu artırıyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla, Dulkadiroğlu'nda ulaşım konforu önemli ölçüde artmış olacak.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.